• V.B.O.

  In het jaar 1969 kwamen een aantal door de NBB opgeleide trainers op het idee een vereniging voor trainers op te richten. Dat de grondleggers behoefte voelde aan een trainersvereniging, lag voornamelijk aan het feit, dat in de beginjaren van de trainersopleidingen er geen gelegenheid bestond, om met geestverwanten tot het uitwisselen van ideeën te komen

 • Bijscholingen

  De V.B.O. is verantwoordelijk voor het organiseren van licentie en niet licentie waardige bijscholingen voor badminton-trainers. Het organiseren van deze bijscholingen is dan ook de belangrijkste activiteit van de V.B.O.. Op de bijscholing pagina kunt u zien welke bijscholngen waar gehouden worden. Iedere badminton trainer mag deelnemen aan deze bijscholingen.

 • TB

  Het Technische Bulletin is het enige blad voor badmintontrainers met informatie over het trainers vak. Minimaal 4 keer per jaar valt dit blad in de bus bij alle V.B.O. leden.

 • TOKO

  De V.B.O. heeft een webwinkel, die aanwezig is op de badminton bijscholingen. De Toko verkoopt in hoofdzaak zelf ontwikkelde video opnamen als DVD en handouts van bijscholingen voor badminton trainers. Er zijn ook nog wat ander badmintonartikelen te koop zoals Sporttimer en verscheidene boeken over badminton. Deze badmintonartikelen zijn te verkrijgen in de Toko en tijdens de bijscholingen

 • Badmintontrainers

  U kunt op woonplaats zoeken naar een badminton trainer in uw buurt. Deze gegevens van badmintontrainers dienen alleen gebruikt te worden voor het benaderen van deze trainers om trainingen te geven bij Badminton verenigingen.

Nieuws

 

Geef uzelf een leuk cadeau

Word lid van de V.B.O.! Door lid te worden van de V.B.O. blijft u als badmintontrainer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de badmintonsport.

word lid !

 

 

Foto Album
 

 

 

video editor

Tijdens de bijscholing worden video opnames gemaakt. Deze opnames worden na de bijscholing bewerkt door een video editor en tot een mooi product samengesteld om daarna te worden gedistribueerd aan onze leden.

We zijn op zoek naar een iemand die deze functie zou willen uitvoeren. (voor meer informatie over de inhoud van de werkzaamheden neem contact op via )

We zullen de video opnames zoveel mogelijk blijven uitvoeren tijdens de bijscholingen en bewaren. Zodra er vrijwilligers gevonden zijn voor de functie video editor kunnen we de opgeslagen video's omzetten voor onze leden.

SLB2 en SLB3 voor "In Balans" (20-05-2017)

Deze bijscholing "In Balans: het belang van rompstabiliteit (core-stability)" is licentiewaardig voor de volgende licenties : SLB2 en SLB3. Voor meer informatie ga naar BIJSCHOLINGEN en schrijf U in voor deze bijscholing..

Sponsor Special

Dankzij een samenwerkingsverband met YONEX kunnen V.B.O. leden profiteren van hoge kortingen op producten van dit vooraanstaande Japanse merk. YONEX is al jaren lang marktleider binnen de badmintonsport en produceert producten van hoogwaardige kwaliteit.

Binnen de vereniging zijn de trainers vaak het best zichtbaar en het aanspreekpunt voor de spelers. Daarom wil YONEX in samenwerking met de V.B.O. graag iets extras bieden aan de belangrijkste personen van de clubs, de trainers.

We hebben vijf pakketten zorgvuldig samengesteld met mooie artikelen. Elk pakket bevat in ieder geval een polo of shirt welke stijlvol zal worden bedrukt met het V.B.O. logo. Op deze manier bieden wij de kans om een ieder tiptop verzorgd de sporthal binnen te stappen. Eventuele aanvullingen op het pakket kunnen ook voor scherpe prijzen aangeschaft worden. Bekijk hiervoor de bijgevoegde V.B.O. prijslijst met meer YONEX artikelen.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via

De vijf verschillende pakketten en een V.B.O. prijslijst vind u hier downloaden

Sponsor Special Yonex

Heeft u vragen over de sponsor pakketen, neem dan contact op metBijscholingen

De V.B.O. vindt het van het grootste belang, dat trainers up to date blijven en we zullen het volgen van bijscholingen blijven stimuleren. Hieronder wordt het programma voor komende periode getoond.